2010. október 31., vasárnap

Október..?

Na, szépen eltelt ez a hónap bejegyzés nélkül, ehh! :(
Pedig elhatároztam, hogy akkor most aztán.. Mármint, hogy ha blog, akkor azt aztán tényleg írom, meg hát momentán témának se vagyok híján, de aztán a bokros tennivalók csak mindig beelőznek.

Úgyhogy az e hónapra tervezett értekezések egyelőre novemberre halasztva. Az arra fogékonyak körömrágását megelőzendő elárulom, hogy írok majd pár gondolatot néptáncról, folytatom a mára már klasszikussá vált (muhaha :) "Újratalált képek tárházát", érkezik a rozsdatemető, és végül és utolsósorban hírt adok a készülő új honlapomról. Aztán meg mint tudjuk, fotós tervez, fotós végez. Blende legyen vegyünk!


Hogy mégse logoljak ki fotó nélkül, álljon itt felül ez a szép széles, színesvásznú a XIII. Nemzetközi Szabadtéri Kinéztávolabb vetélkedő vizsgaanyagából. Uuuáúúúú!

4 megjegyzés:

  1. Hát micsoda dolog ez? Egy hónapig újabb értekezés nélkül hagyni az egyre bővülő rajongói tábort? Nem érzed, hogy milyen mértékű felelőtlenség, amit művelsz? :D

    VálaszTörlés
  2. De-de érzem én a rajongói nyomást, lehet épp ez az, ami blokkol. Csápoló fanok már több alkalommal eltömedékelték a postafiókomat, a házunk előtt pedig nem ritkák a tumultuózus jelenetek. Az elmaradt bejegyzések miatti tüntetésen egy alkalommal még tömegoszlató eszközöket is be kellet vetni :D

    Szóval mea culpa, tanultam ezekből és megígérem, hogy a jövőben nagyobb felelősséget fogok tanúsítani :S

    VálaszTörlés
  3. Igen, már ingem-gatyám költöm a körömregenerálókra miattad, hiányérzetemben azok rágására vagyok kénytelen vetemedni. :)
    Bár én azért néha nézem a honlapod, láttam az új bp-i képeket is, bár már változtak ahogy most csekkoltam, s el is tűnt 1-2 ami igazán tetszett. Na de ezek szerint majd az új honlapon kell keresgélnem ;)

    VálaszTörlés