2012. február 21., kedd

Panelok

Panel témakörben akadt már korábban egy poszt, de időnként beköszönök majd egy-egy újjal is. Mint például most. A dolognak külön bejáratú apropója nem van, illetve mindössze annyi, hogy az elmúlt hónapokban összekattogtatódott annyi fotó, hogy érdemes legyen belőle frissíteni a weboldal galériáját (ráfért). Gondoltam ha ott, akkor már itt is. 



Elsőként mindjárt egy kép, amiről túl sok okosat nem nagyon tudok mondani. Szóval ez a térköves, kutyás, emberes, árnyékos fotó, amiről ugyan egyáltalán nem látszik, de istenbizti, hogy panelek között készült. 


Ebben a kertvárosi hintában tetemes időt himbálóztunk gyerekként. A jelenlegi kihasználtságról nincsen naprakész infóm, de a mellékelt, generációkon átívelő törzsközönség mindenesetre bizakodásra adhat okot.



Panelok és nappal is világító plexibúrák.




Ez a fénypászmás izé ígéretes témának tűnt, mindössze egy alak hibádzott belőle. Végül jó félórás dekkolásomba került, mire hajlandó volt valaki arra kódorogni, viszont én ekkora már úgy elbambultam a nagy nemjövésben, hogy kishíján majdnem le is maradtam róla...



Erről a srácról pár tízestömbbel arrébb készült már egy fotó, de a váratlanul jött népszerűség annyira megtetszett neki, hogy nemsokára lihegve utánam kerekezett és addig tartott sakkban a BMX-ével, amíg nem készítek róla egy biciklis képet is, Ilyen is van - néha előfordul, hogy nem én küzdök a képért.


A siklóernyő esete a komlói panel idillel.



Ez a kép elég meglepő "élmény" volt. Itt már hazafele készültem, de gondoltam ez a kép még belefér. Épp lecuccoltam, amikor erre a 7-es buszból előtántorgós arcra lettem figyelmes. Szemmel láthatóan komoly kihívást jelentett neki az egyenes járás, pláne, hogy közben még azon is erősen rajta volt, hogy kimondja a kígyó nevét. Ez némi küzdés után sikerült is neki..(boaaaa)..hát ez igazán férfimunka volt. Bezzeg ha a buszsofőr tudná, hogy csak egy megállón múlt.. 




Panelok most egyelőre ennyi, majd még jövök! Halik!

3 megjegyzés:

  1. Fú...
    Hát ha nem a sokadik alkalom lenne a paneles fotóiddal kapcsolatban, azt hinném most én vagyok érzékeny állapotban, de ezek engem mindig olyan nagyon megérintenek, meg annyira tetszenek, hogy nehéz is mit írnom, csak ámulva nézem végig...honlapon levőkkel együtt. Olyan nagyon nem is tudnék kiemelni, mert mindben van valami magával ragadó, de a honlapon az utolsó előtt lévő 5-6 kép számomra fenomenális.
    És ez a dekkolásos, (majdnem) lemaradós fotózási technika ismerős számomra is. :)

    VálaszTörlés
  2. Húúúú bakker, ezek fenomenálisak, a szövegtől meg könnyesre nevettem a fejem. :-)

    VálaszTörlés