2011. november 15., kedd

Kiállításom

Ha minden igaz, ma nyílik az első önálló fotókiállításom a kozármislenyi Janikovszky Éva ÁMK Művelődési Házban (7761 Kozármisleny, Pécsi u. 1.).


A szervezésért és lebonyolításért ezúton is köszönet a Művelődési Ház szervezőinek, ezen belül is kiemelten Halmai-Nagy Róbertnek, aki többszöri elhárításom után is kitartó maradt és ragaszkodott a kiállításomhoz, ami végül szeptemberben a Helyi Érték és a ma nyíló „Játék a világ” címen realizálódott is.


Kozármisleny gondolom azért többeknek sem annyira esik útba, ezért biztos, ami nem bizonytalan alapon feltettem webre is a kiállítási anyagot, amit ITT tudtok megtekinteni.


Aki ezek után mégiscsak személyesen gondolná (nekik külön riszpekt a fáradozásért), az É 46°02’07.53” és K 18°17’20.07” koordináták alatt december 9-ig megteheti.

7 megjegyzés:

  1. Egyedi perspektívák és remek pillanatok. Gratulációm !

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik az anyag. Megérdemli az önálló tematikus bemutatót. A gyermekek is élvezték gondolom. Pár célzott alkalom, vagy hosszú idő gyümölcse a cucc?

    VálaszTörlés
  3. Nagy gratulációm, rettenetesen örülök neki!
    Egyszer, remélem én is tudok Neked kiállítást rendezni, mert nagyon szeretnék! De nekem ne ellenkezz majd!! :)
    És még egy dolog, nagyon örülök a témának és az anyagnak, életteli és vidám.

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! Tényleg nagyon jó anyag!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm mindenkinek!

    Grimpix: nem mindegyik volt olyan egyszerű, mint amilyennek látszik (fotózás közben pedofilnak néző szülők visszatérő konfliktusforrás) Évek óta fotózgatom a panellakótelepeket és ez a sorozat tkp. annak a mellékterméke.

    Zsuzsi: húha.. :) Pedig tudod, hogy állok én ezekhez a kiállításokhoz :/ De rendben, egyszer (valamikor később) majd beszélhetünk róla ;) Köszi Neked is!

    VálaszTörlés
  6. Gratulációm a kiállításhoz és a bemutatott anyaghoz is.

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok a kiállításhoz! Megnéztem a virtuális verziót, mondhatom jó a cucc! :)

    VálaszTörlés