2011. szeptember 20., kedd

Goldenboldog-díj

Gondoltam idén is bepróbálkozom ezzel a Goldenblog dologgal, ami alapvetően tök jó kezdeményezés. 
A lényege, hogy a blogoddal nevezel a kategóriádba, aztán neveznek a többiek is, aztán meg szavaznak. 
Ha téged szavaznak, akkor hepi vagy mert kapsz iPod-ot, annak meg még jobban, hogy többen olvassák, amit írogatsz, mert hát szép dolog az autofelláció, de a többségnek azért mégiscsak ez a célja, gondolom. További előny, hogy nem csak akkor lesz több látogatód, ha legelöl végzel, hanem akkor is, ha csak nagyjából elöl.


Ezt már csak onnan is gondolom, hogy tavaly ugyan csak az ötvenbe jutottam, de az akkori látogatottság azóta is pofás helyen áll statisztikáim között.

Idén ez nem nagyon mondható el, a Goldenblog miatti látogatottság-növekmény ugyanis jelenleg a statisztikai hibahatár környékén mozog. Kiváltképp a közönségszavazáson szerepeltem erősen, ahol a 118 főt számláló mezőnyből (2 begyűjtött szavazattal) holtversenyben az előkelő 108. helyet szereztem meg! (ehh, pedig csak rongyos 468 szavazat hiányzott és simán második vagyok! :)
Mindazonáltal könnyelmű dolog így figyelmen kívül hagyni a blogomat, mert pont a következő posztból fog kiderülni, hogy ez nagyon is komoly tényező a mai magyar média piacon! Háhhá!

Hogy a zsűri szavazáson hányadik helyre futottam be, azt nemtom, a lényeg hogy az első tízbe nem igazán. Olyan nagyon azért nem bánkódom, mert ha tavaly voltak is kérdéseim, el kell ismernem az idei első tíz megérdemelten első tíz. Úgyhogy innen is gratula, jó fényeket és iPod-ot nekik!

5 megjegyzés:

  1. :))) Gratula! Én még sosem indultam, de jövőre lehet, hogy benevezek. Talán megcsípem a 109. helyet. :D

    VálaszTörlés
  2. Zsolti, ha tudok róla, hogy van ilyen, és indulsz rajta, egészen biztos, hogy szavazok rád. Szerintem ezzel még sokan vannak így. De ha nem tudjuk, nem megy. Tudom, hogy azért nem, mert nem akartál nyomulós lenni, de ez meg a másik véglet, ha nem is tudunk róla. :)

    VálaszTörlés
  3. atus: végülis igazad van, de őszintén szólva ez fajta "szavazzrámlégyszi" típusú felhívások tőlem nagyon idegenek, és hát igazándiból nem is panaszképpen írtam, ezeket a típusú versenyeket ugyanis - ahol a helyezésről nem valami külső mérce, hanem a mozgósítható ismerősök száma, meg a sulykolásba fektetett energia dönt - egyszerűen nem tudom komolyan venni. A Goldenblog közönségszavazatának végeredménye pontosan megmutatta, hogy miért is nem. Én a magam részéről fotópályázatok közül is évek óta messze elkerülöm azokat, ahol így döntik el a végső sorrendet. Itt a Goldenblogon a zsűriszavazás azért más tészta...talán majd jövőre ;)

    VálaszTörlés
  4. Én sem hallottam még erről a lehetőségről, de próbálom megjegyezni - majd talán jövőre.
    Az álláspontodat teljesen osztom. Döntsön a munkád minősége de pedig az ismerőseid száma!!

    VálaszTörlés