2011. február 7., hétfő

"Húsregény"

Garamvári Gábor megkeresésére a Kísérleti Adás című (Online Kulturális Magazin) blogon nemrég megjelent "Húsregény" címre hallgató rövid írásom (plusz a hozzá kapcsolódó képanyag).


Igaz, hogy konkrétan nem ma történt, de mondjuk azt, hogy a khmm....ez a bejegyzés a cikk megjelenésének egyhetes évfordulójának alkalmából íródott :/
Ezzel lényegében már a harmadik (disznó)bőrt húzom le a témáról ezen a blogon, de komcsi becsszó, hogy ez volt az uccsó!



Kulen and the gang for everybody!

4 megjegyzés:

  1. Egyik legsikerültebb sorozatod. Tudod, én Paneldo-mániás vagyok, de nálam vetekszik vele, s nagyon örülök, hogy megcsináltad, lefotóztad, s ilyen színvonalon.

    VálaszTörlés
  2. Ez tényleg egy szuper sorozat! Részemről semmi probléma nincs vele, talán azért, mert én is ebben nőttem fel. A hangulata pedig nagyon is ott van. Aki mást gondol, az lehet, hogy még nem vett részt valódi disznóvágáson, legfeljebb "Echte Ungarische Gulasch" turistalátványosságon, az pedig valóban más...
    (Jól érezem, hogy a több alsó perspektíva a gyerekkorodból örökölt látványvilágot idézi?)

    VálaszTörlés
  3. ezt a sorozatot bármikor elő szabad venni, mert kiváló! jópár darabja régóta a fejemben van és szívesen találkozom velük újra meg újra. gratula!

    VálaszTörlés
  4. Gratula, remek képek. Ez már nagyon kialakulós "Joruba" stílus.

    VálaszTörlés